Майже 50 тис грн втратив довірливий житель Тернопільського району

unnamed

Аби підзаробити легким способом, житель Тернопільського району переказав на рахунок невідомого майже 50000 гривень. Чоловік, сподіваючись виграти на ставках в букмекерській конторі, позбувся всіх заощаджень.

Оголошення про легкий заробіток краянин знайшов в Інтернеті та зателефонував за вказаним номером. Автор публікації розповів, що займається аналізом спортивних матчів, тож допоможе легко виграти на ставках. Запевнив, що необхідно лише швидко перевести гроші на картку, а він поверне їх вже з виграшними відсотками. Бажаного підзаробітку чоловік не отримав, а аферист більше на зв’язок не виходив, пише Досьє 102.

За фактом шахрайства працівники Відділення поліції №4 (м. Збараж) Тернопільського РУПу відкрили кримінальне провадження.

Вберегти власні кошти можна, однак не потрібно пересилати гроші на рахунки невідомих. Слід пам’ятати, що кожного дня все більше громадян шукають легких незаконних шляхів, аби привласнити чужі заощадження.

В Інтернеті чимало сумнівних «букмекерів» та сайтів шахраїв. Майже всі вони працюють нелегально, а це може призвести до того, що свій виграш ви можете і не отримати.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео