Олена Чепіль

Масштабна пожежа на Тернопільщині: під час гасіння травмувався співробітник ДСНС (фото)

271874567_239103185075165_5180879278849595545_n

Вчора, 14 січня, пожежно-рятувальним загоном було врятовано від вогню 1 житлову та 2 господарських будівлі. Внаслідок гасіння пожежі рятувальник отримав травми.

- 14 січня о 18:36 на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі в с. Ліщанці Бучацької ОТГ Чортківського району, – повідомляють на офіційній сторінці ГУ ДСНС України у Тернопільській області.  

Pasted
Pasted

На час прибуття до місця події співробітників Служби порятунку палали покрівля та перекриття будівлі на площі близько 200 м.кв. Гасіння ускладнювалось несприятливими погодними умовами, пожежа швидко набирала обертів. Було прийнято рішення про додаткове залучення резервного караулу. Всього на місці події працювали 8 вогнеборців та дві одиниці пожежної техніки.

Під час гасіння відбувся обвал елементів покрівлі та перекриття, внаслідок чого один із співробітників ДСНС отримав травми.

- Завдяки сучасному бойовому одягу рятувальнику вдалось вберегти життя та мінімізувати ушкодження. Його доставлено до КНП «Бучацька міська лікарня» та після огляду направлено на амбулаторне лікування за місцем проживання, – йдеться в дописі. 

Pasted
Pasted

О 21:28 пожежу вдалось ліквідувати. Вогнем знищено покриття, перекриття житлового будинку та речі домашнього вжитку на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Pasted
Pasted

Pasted
Pasted

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео