Ростислав Фук

Майдан у громаді на Тернопільщині назвали іменем загиблого поліцейського (фото, відео)

Тарас Гогусь вперше вирушив на схід у 2014 році, за 8 років служби став досвідченим бійцем, отримав почесні нагороди та відзнаки

Майдан у селі Гаї-Гречинські Байковецької громади назвали на честь поліцейського Тараса Гогуся, який загинув 27 квітня 2022 року поблизу селища Золоте на Луганщині. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як розповів заступник сільського голови Віктор Пулька, на сесію Байковецької сільської ради виносилося питання про присвоєння одній із вулиць імені загиблого поліцейського. Депутати прийняли рішення, що майдан у селі, де проживав загиблий Герой, носитиме його ім’я.

Тепер майдан має таку назву. На наступному етапі ми обов’язково реалізуємо задум про встановлення меморіальної дошки на честь Героя, - повідомив заступник.

Тарас Гогусь вперше вирушив на схід у 2014 році, за 8 років служби став досвідченим бійцем, отримав почесні нагороди та відзнаки. Зранку 27 квітня ворог завдав артилерійських ударів. Снаряд влучив на позицію, де перебували тернопільські поліцейські.

Несправедлива смерть зруйнувала усі плани на життя, забрала в дружини – чоловіка, а в сина – батька. Вдячну пам’ять про Тараса зберігають усі, хто його знав, працював поруч із ним, товаришував та мріяв про щасливе майбутнє у вільній країні. Побратими поліцейського підтримують родину загиблого. Тарас назавжди залишиться в серцях рідних та близьких людей, на його прикладі справжнього чоловіка і офіцера будуть виховуватися майбутні покоління. Пам’ятаємо подвиг наших Героїв, - йдеться в повідомленні.

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео