Божена Волинець

Медик з Дніпра безкоштовно лікує хворих у лікарні на Тернопільщині

Лікар допомагає хворим з порушенням опорно-рухового апарату

Ігор Когут родом із села Біла, що на Чортківщині, але проживав у Дніпрі. Він - волонтер, лікар-вертебролог, мануальний терапевт. І зараз, у цей непростий час підтримує рідну місцевість і пропонує свої послуги жителям Чорткова.

Про це проінформувала Чортківська міська рада.

Допомагає медик абсолютно безоплатно.

Мануальний терапевт – це фахівець, який діагностує і лікує захворювання опорно-рухового апарату, здійснюючи маніпуляції за допомогою рук, - йдеться у повідомленні.

Наприклад, якщо ви відчуваєте головний або біль в спині, суглобах, плечах, шиї або попереку, варто відразу звернутися до мануального терапевта. По-перше, це дозволить позбавитися від неприємних симптомів, по-друге, буде легше провести діагностику.

Ігор Васильович консультує і лікує хворих з порушенням опорно-рухового апарату: остеохондрозом, міжхребцевими грижами, протрузіями, артритом, артрозом суглобів різної локалізації, сколіозом, лордозом, кіфозом, онімінням рук, ніг, печіння, болем в спині та суглобах, запамороченням, головним болем, шумом у вухах, - інформують у дописі. 

Звертатись можна за адресою:

вул. Д. Пігути, 31б

Кабінет 202 (2 поверх поліклініки, праве крило)

Телефон лікаря: 096-888-26-26.

Як писав раніше Терен, столичний хірург волонтерить у лікарні в Копичинцях, а відома співачка Жанна Боднарук випікає пиріжки у Чорткові.

Фото Чортківська міська рада

Вибір читачів за тиждень

Відео