Євгенія Цебрій

Медики розповіли про стан школярки, яка знепритомніла під час катання на санках в Тернополі

5db1136335306

Дев’ятирічна дівчинка, яка втратила свідомість від удару під час катання на санках у Тернополі, зараз перебуває у відділенні хірургії обласної дитячої лікарні. Її стан відносно задовільний. Про це «Терену» повідомила медична директорка обласної дитячої лікарні Алла Філюк. 

- Спершу дитину забрали до реанімації, адже вона була непритомна. Всі ніч вона перебувала під наглядом медиків. А зранку 11 січня пацієнтку перевели до хірургічного відділення, - зазначила вона. 

Скільки часу дівчинка проведе у лікарні, медики наразі не говорять.

Нагадаємо, нещасний випадок стався на гірці на вул. Тарнавського у Тернополі 10 січня о 18.41. Як повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги, дитина, спускаючись з гірки у парку, отримала травми через зіткнення з іншими санками і втратила свідомість, очевидці викликали швидку. Попередньо у дитини діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Після надання медичної допомоги дівчинку госпіталізували.

Нагадаємо, 2 січня у Тернополі 5-річного хлопчика копнув у живіт кінь, який катав дітей навколо ялинки на Театральному майдані.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео