Олеся Поліщук

Мерія Тернополя призначила керівника проекту з термомодернізації будівель закладів освіти

myslennia-kerivnyka

Тернопільська міська рада призначила керівника з реалізації проєкту «Глибока термомодернізація будівель закладів освіти м. Тернополя».

- З метою належної реалізації проекту, згідно вимог Європейського Інвестиційного Банку, призначити керівником з реалізації проекту «Глибока термомодернізація будівель закладів освіти м. Тернополя» Павла Савечка - завідувача сектору з енергоефективності управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, - йдеться в розпорядженні міського голови Тернополя Сергія Надала.

Як повідомляв «Терен», проект реалізовується в рамках «Програми розвитку муніципальної інфраструктури України (ПРМІУ/UMIP)» та включає утеплення 23 муніципальних дитячих садків і 16-ти шкіл Тернополя із загальним обсягом інвестицій 30,5 млн євро впродовж 2021-2024 років. У рамках проекту будуть здійснені ремонт зовнішньої ізоляції, систем освітлення, вентиляції повітря і систем кондиціонування, а також монтаж сучасного обладнання. Проект має на меті підвищити рівень комфорту користувачів будівель, скоротити споживання енергоресурсів, заощадити витрати на електроенергію та продовжити термін експлуатації будівель.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео