Мешканці Байковецької ОТГ побували на фестивалі «ДзиґаБай» (фото)

IMG_7810

Цьогоріч культурно-спортивний фестиваль «ДзиґаБай» проводився 1 червня на стадіоні села Байківці.  Під час заходу відбувся чемпіонат Байківців з міні-футболу, турнір між командами Байковецької громади і гостями з Золотниківської та Іванівської сільських громад та Микулинецької селищної громади, ралі на мотоблоках, численні естафети, ігри та забави для дорослих і дітей.

Також організатори підготували спеціальну територію для дітей, адже 1 червня згідно з календарем відзначають Міжнародний день захисту дітей. Для наймолодших учасників свята цікаві майстер-класи з розмальовки гіпсових фігурок і ліплення з пластиліну. Дітки не покидали павільйон до самого вечора.А вже ввечері цей же павільйон перетворився на фан-зону: усі бажаючі могли подивитися фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

IMG_7707
IMG_7707

Був на фестивалі момент, який також вартий серйозної уваги: керівники чотирьох громад, а це Байковецький сільський голова Анатолій Кулик, Золотниківський – Данило Бугай, Іванівський – Руслан Шафранович і Микулинецький селищний голова Петро Осіпчук підписали Меморандум про співпрацю. Відтепер їм легше буде вирішувати усі проблемні питання.

IMG_7789
IMG_7789

Виступаючи перед учасниками свята сільський голова вручив жителю села Байківці Любомиру Скоренькому почесний знак-орден «За заслуги перед Байковецькою громадою», розповів про історію «ДзиґиБай», привітав гостей з інших громад і запросив усіх на фестиваль, який відбудеться наступного року, пишуть на сайті Байковецької громади.

IMG_7764
IMG_7764

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео