Методи заощадження коштів на купівлі побутової техніки

Новини компаній

Через курс долара значно підвищилася вартість побутової техніки. Це пов'язано з тим, що деякі з комплектувальних матеріалів привозять з країн Європи. Деякі моделі техніки, які відомі на ринку багато років, також виготовляють в Європі.

Основні методики зекономити гроші, купуючи побутову техніку

Існує декілька варіантів купити техніку в інтернет-магазині Фокстрот у Львові та заощадити.

Варіанти придбання техніки зі знижками:

  • Придбання користованої техніки, тобто з рук. Наразі з'явилася величезна кількість маркетплейсів, які реалізують техніку з Європи, яка вже була у використанні. Завдяки цьому можна обрати якісні матеріали за зниженою вартістю. Проте варто розуміти, що якість таких товарів ніхто не гарантує, тому можна придбати техніку, яка буде працювати зовсім недовго.
  • У звичайних офлайн магазинах, через необхідність сплати оренди приміщень та зарплатні консультантам, вартість техніки завищена. Саме тому не рекомендовано купувати техніку в мережах офлайн.
  • Ще один чудовий варіант придбання – це користування послугами магазину Фокстрот. На сайті є можливість порівняти вартість моделей зі схожими технічними характеристиками та обрати найбільш вдалий варіант. Вартість товарів у магазині Фокстрот невисока, через постійну уцінку продукції, а також оновлення асортименту. Завдяки цьому старіші моделі продаються за зниженими цінами, проте майже нічим не відрізняються від нової продукції.
  • Обов'язково користуйтеся знижками та акційними пропозиціями. Найчастіше торгові точки влаштовують розпродаж, який присвячений конкретним святам, наприклад, чорній п'ятниці або дню всіх закоханих.

Коли купувати техніку в магазині Фокстрот?

Кожного тижня в магазині обирають товар, який продають з шаленими знижками. Ціна зменшується у 2 рази, щоб заохотити покупців. Але зазвичай найнижчі ціни можна знайти у чорну п'ятницю або в кіберпонеділок.

Як не дивно, але до Нового року вартість продукції підвищується. Після свят ціни можуть знижуватися, через зменшення попиту на електроніку та побутову техніку. Саме в цей час варто моніторити вартість продукції, та замовляти її на сайті.

Підпишіться на магазин, щоб отримувати новини від Фокстрот та бути в курсі акційних пропозицій, величезних знижок. Обов'язково варто оформити карту для знижок. Вона дозволить збирати кешбек та витрачати значно менше. Якщо важко обрати між товарами, можна скористатися гарячою лінією та поцікавитися технічними характеристиками, функціями продукції. Деякі знижки можуть накопичуватися, тому поцікавтеся у консультантів, чи можна придбати продукцію.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео