Олеся Поліщук

Міносвіти оголосило конкурс на посаду ректора одного з університетів Тернополя 

6197a090978ae461477872

Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на посаду ректора Тернопільського національного технічного університету ім.Івана Пулюя.

- Відповідно до частини третьої статті 42 та частини першої статті 79 Закону України «Про освіту» оголосити конкурс на заміщення посади ректора Тернопільського національного технічного університету ім.Івана Пулюя, - йдеться в наказі Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.

Вибори ректора ТНТУ відбудуться 24 лютого 2022 року.

У МОН пояснили, що у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які володіють  державною мовою відповідно до рівня, визначеного Національною комісією зі стандартів державної мови (вільне володіння державною мовою першого або другого ступеня), мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Документи надсилати на адресу: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ-135, 01135. Телефон для довідок: 481-47-92.

Як повідомляв ТЕРЕН, 13 листопада відійшов у вічність талановитий професор й заслужений діяч України, ректор Тернопільського національного технічного університету Петро Ясній.

Фото МОН

Вибір читачів за тиждень

Відео