Тамара Коблик

Мокрий сніг та ожеледиця: жителів Тернопільщини попереджають про зміну погоди

Водіїв та пішоходів просять бути максимально обережними

Завтра, 17-го листопада, через діяльність активного циклону з південного заходу на ім'я Linus (карта) в західних областях України очікується хмарна волога погода із дощем та мокрим снігом. До негоди приєднається сильний вітер південно-східного напрямку. Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці синоптикиня Наталка Діденко.

Листопад, без неврозів, хаотичних смикань та аномальної поведінки, спокійно переходить у власну зрілість, - пише Наталка Діденко. - Були вже і є класичні тумани, затяжні, на дві доби, дощі, повільно облітає листя, залишається ще багато зеленої трави, стовпчики термометрів спускаються з градусної сезонної гори вниз...

За інформацією Тернопільського обласного центру з метеорології, 17 листопада погоду області визначатиме північно-східна частина циклонічної депресії над Центральною Європою.

Буде хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с.  Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

Попередження про метеорологічні явища:

Область, місто: 17 листопада вночі та вранці на дорогах ожеледиця.

18 листопада прогнозують дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео