Молода мати у розпачі за життя дитини звернулася до добрих людей на Тернопільщині

любко02

Біда спонукала молоду жінку звернутися за допомогою.

Тетяну Лютак із Івано-Франківщини, родичі якої мешкають у Тернополі, спіткала біда. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, молода жінка пише, що у її синочка Любчику, якому 3 роки і 10 місяців, лікарі поставили страшний діагноз: синдром Віскотта-Олдріча (СВО). Єдиний спосіб лікування – радикальний – пересадка кісткового мозку.

– Родина, небайдужі люди тривалий час допомагають мені лікувати дитину. Думали переросте, а виявляється – це все ознаки дуже рідкісного, страшного синдрому Віскотта-Олдріча, який може забрати життя синочка. Діагноз підтвердила американська клініка INVITAE. Тож благаю, підтримайте нас, хто як може – молитвами, коштами, ліками. Бо сама не впораюся. Крім Любомира у мене ще є син 5 років, дочка-студентка, мама – психічно хвора, за якою потрібно доглядати. З чоловіком розлучилась через зловживання ним алкоголю, – пише Тетяна Лютак і додає банківські рахунки задля збирання коштів для лікування сина та номер телефону, за яким можна сконтактувати з нею – 096 866 94 90.  

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео