Молитва, яку має прочитати кожна жінка на Благовіщення

благовіщеня

За Великодніми клопотами, Благовіщення, яке цього річ випадає на переддень свята Воскресіння Христового, якось відійшло на другий план. Хоча це й неправильно, кажуть священики. Адже 7 квітня ми відзначаємо третє за значенням релігійне свято після Великодня і Різдва Христового. Його встановлено в пам'ять одержання Дівою Марією благої вісті про те, що вона стане Божою Матір'ю.

Саме тому цей день є особливим для жінок. На Благовіщеня кожна жінка може звернутися до Божої Матері з молитвою, і чекати на найшвидшу допомогу.

«Славлю благодать Твою, Владичице, молю Тебе: збагати мій розум. Навчи мене йти прямо, слідуючи шляхом Христових заповідей. Пов’язана бранками гріхопадінь, благаннями Твоїми полегшу долю людську, Божа наречена. Бережи мене і вдень, і темної ночі, позбавляючи мене від злих ворогів. Це дало життя Богу, оживи душу мою, загублену пpистpaстями.

Пресвята Діва, почуй голос непотрібного раба Твого. Сльози ллю перед Тобою, Пречиста, душу свою від скверни очищаю. Стогін від серця приношу. Визволи мене від капостей, розтліваючиx дyшу, Христа старанно про це благаю я. Йому ж честь і поклоніння личить нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь».

Зображення з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео