Анастасія Кисіль

Можлива активізація ворога: на День Незалежності на Тернопільщині заборонили масові заходи

24 серпня поліція області працюватиме у посиленому режимі

Проявляти пильність та бути уважними просять жителів області на День Незалежності України, 24 серпня. У ці дні ворог може особливо лютувати, наголосив на брифінгу 17 серпня начальник Головного управління Національної поліції області Олександр Богомол.

Він зазначив, що 24 серпня поліція працюватиме у посиленому режимі. До патрулювання будуть залучені територіальна оборона та Нацгвардія.

Звичайно, що ми проведемо якісь мінімальні заходи. Однак будемо стежити, щоб не було великого скупчення людей. Ми бачимо, що можлива активізація ворога у ці дні, - каже Олександр Богомол.

Олександр Богомол закликав краян повідомляти на лінію «102» про підозрілі автомобілі та людей. 

Почастішали повітряні тривоги, тому ще раз звертаюся до всіх, щоб ховалися в укриттях під час небезпеки. Ми вже надали дозволи закладам громадського харчування, які можуть бути об’єктами подвійного призначення, тобто слугувати укриттям. Ми бачимо, що ворог лютує через те, що наближається наш День Незалежності. Якщо ми спустились в укриття - ми захищені, - додає голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш.


Читайте також: Як відзначатимуть День міста у Тернополі у воєнний час.

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео