Віра Олександрович

Микулинці, Великі Бірки, Велика Березовиця, Скорики і Теребовля отримають у власність чимало майна

Чергове засідання сесії Тернопільської районної ради відбудеться у четвер, 18 березня. Того дня Микулинці, Великі Бірки, Велика Березовиця, Скорики і Теребовля чекатимуть приємних новин.

Про скликання депутатів новоствореного району повідомили на сторінці Тернопільської районної ради у соціальній мережі «Фейсбук». Із запропонованим до розгляду переліком питань можна ознайомитися на сайті органу місцевого самоврядування.

Розпорядження про скликання 4-ї сесії 8-го скликання підписав голова Тернопільської районної ради підписав Віктор Козорог. Засідання запланували провести у приміщенні на майдані Перемоги, 1. Початок – о 10:00.

Депутати планують розглянути низку важливих питань. Поки що у переліку – 18 пунктів, де передбачили: звернення депутатів, звіти про фінансову-господарську діяльність комунальних підприємств, питання спільної власності територіальних громад, надання спеціальних дозволів на користування надрами та інші питання.

Нагадаємо, головна функція районних рад на Тернопіллі – до 1 липня 2021 року передати все комунальне майно зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ у власність новостворених громад, на території яких те майно розташоване. Тож не дивно, що у Микулинецькій, Великоберезовицькій і Великобірківській селищних радах, а також - Теребовлянській міській ОТГ і Скориківській сільській територіальній громаді незабаром матимуть причину для радощів. Окрім того, депутати планують надати погодження щодо продажу на аукціоні отримання спеціального дозволу на користування надрами на території Микулинецької селищної територіальної громади.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео