На демонстраційних полях компанії «Агропродсервіс» 13 жовтня відбудеться західноукраїнський чемпіонат на кращі гібриди кукурудзи та цукрового буряка

kukurudza

Це вже другий захід подібного змісту. Торішній чемпіонат гібридів кукурудзи зібрав представників одинадцяти вітчизняних і зарубіжних компаній, які мають в «Агропродсервісі» свої демонстраційні поля, та керівників і агрономів господарств.  

Тоді переможцем стала фірма «КВС», її гібрид «Камаріллас» видав у фізичній вазі 127 ц/га, а в сухому зерні, при вологості 19,8 відсотка, - 118 центнерів з гектара. Як повідомив директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран, це не був чемпіонат у прямому розумінні, бо кожен гібрид має свої особливості. Він радше став своєрідним семінаром-практикумом для керівників і агрономів. З огляду на це, ми прийняли спільне рішення, щоб «чемпіонати» стали щорічними і були розширені ще й за рахунок гібридів цукрового буряка, наголосив Андрій Степанович.

Тож 13 жовтня «Агропродсервіс» гостинно прийме у себе спеціалістів провідних вітчизняних і зарубіжних фірм. Їх гібриди кукурудзи і цукрового буряка «змагатимуться» за право бути серед тих, котрі ляжуть у сприятливий ґрунт на товарних полях і радуватимуть господарів своєю врожайністю. Керівники і спеціалісти матимуть змогу в  онлайн-режимі отримати інформацію про збір, зважування та основні характеристики гібридів. Вона висвітлюватиметься на моніторі в центральному управлінському пункті. Представники кожної компанії даватимуть вичерпні пояснення та рекомендації. Важливо й те, що гібриди, які «змагатимуться», вирощувалися в однакових умовах.

Приїжджайте на настасівське поле, там ви обов’язково отримаєте багато повчального і корисного. Додаткова  інформація - за телефоном: (096)659-16-27, Ігор Ліщинський.

Вибір читачів за тиждень

Відео