Тамара Коблик

На Хмельниччині збили три ракети: є руйнування і загиблі (оновлено, фото, відео)

Під час атаки пролунали щонайменше шість вибухів

Вранці 8 січня під час повітряної тривоги, в межах Хмельницької області сили ППО збили три ракети. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної військової адміністрації. Внаслідок атаки в області пролунало щонайменше 6 вибухів. Противник завдав удари по об’єктах інфраструктури області. Виникла пожежа, яку локалізовують підрозділи ДСНС.

На превеликий жаль, маємо вже двох загиблих людей. І це велика втрата, бо відновити і відбудувати можна все, окрім людського життя, - йдеться у повідомленні Хмельницької ОВА.

Як повідомили Суспільному в Хмельницькій міській, обласній та районній лікарнях станом на 11 годину травмовані внаслідок вибухів по медичну допомогу не звертались.

Зранку 8 січня була інформація про дві збиті ракети. Увечері цього ж дня Сергій повідомив про три ракети.

За уточненою інформацією, сьогодні вранці, під час повітряної тривоги, в межах Хмельницької області наші сили ППО збили 3 ракети. На превеликий жаль, маємо двох поранених людей, які зараз перебувають на амбулаторному лікуванні, та двох загиблих. Крім того, досі триває пошукова операція ще однієї людини, яка за попередньою інформацію мала бути на об’єкті, та з якою втрачений зв'язок. Дуже сподіваємося, що його знайдуть неушкодженим, - йдеться у повідомленні. 
Зазнала пошкоджень житлова забудова - в будинках вибито вікна, пошкоджені автомобілі, нежитлові приміщення. Впродовж дня працювали місцеві комісії для встановлення обсягу завданих пошкоджень, аби якнайшвидше відновити зруйноване.

Фото Суспільного, відео - Хмельницька ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео