Тамара Коблик

На колінах і з молитвою: на Тернопільщині зустріли тіло загиблого Героя Івана Деркача (фото)

Військовий вважався зниклим безвісти. Рідних не залишала надія, що Іван живий. На жаль, наш 28-річний земляк загинув на полі бою. Світла пам'ять

Кременеччина в скорботі: відбувається прощання з Героєм російсько-української війни, який віддав своє життя за свободу та незалежність країни, Іваном Деркачем. Про це повідомили у пресслужбі Кременецької райдержадміністрації.

16 листопада зустріли  захисника - старшого солдата 28-річного Івана Деркача, жителя с.Лосятин Почаївської міської територіальної громади.

Заступник командира бойової машини – навідник-оператор Іван Деркач загинув 1 жовтня 2022 року під час танкового обстрілу на Херсонському напрямку.

Військовий вважався зниклим безвісти. Рідних не залишала надія, що Іван живий. На жаль, наш 28-річний земляк загинув на полі бою, -- йдеться у повідомленні райдержадміністрації.

Мешканці району, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, командування та військовослужбовці прийшли, щоб віддати останню шану полеглому краянину.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Деркача з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощалися з Героєм Петром Душком.

Фото пресслужби Кременецької райдержадміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео