Тамара Коблик

На Тернопільщині люди навколішки зустріли тіло загиблого Героя (фото)

Вічна пам'ять

Сьогодні, 30 січня, мешканці Підгороднянської громади навколішки зустріли свого загиблого Героя – 36-річого Олега Прища, віддаючи йому останню шану і подяку. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Олег був призваний до лав ЗСУ практично з перших днів повномасштабної війни – 6 березня 2022 року. Служив у 68 окремій єгерській бригаді, був командиром відділення взводу радіаційного, хімічного та біологічного захисту. Загинув 24 січня при виконанні бойового завдання внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям.

Земляки зустріли тіло Героя в селі Почапинці біля церкви Св. Онуфрія. Відтак траурна процесія рушила в Драганівку, востаннє проводжаючи загиблого до його рідного дому.

Поховають Олега завтра, 31 січня. Чин похорону – о 12:00.

Панахида за загиблим відбудеться сьогодні о 18:00.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Олега Прища з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на фронті, під населеним пунктом Правдине Херсонського району Херсонської області, у пекельних боях з російськими окупантами загинув житель с. Коржова Чортківського району 40-річний Володимир Стадницький.

Фото зі сторінки Підгороднянської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео