Орест Сарматський

На Олімпіаді в Пекіні спортсмена з Тернопільщини назвали талановитим і перспективним

Тернопільський спортсмен Дмитро Мазурчук отримав схвальні відгуки на цьогорічний зимовій Олімпіаді, де представники лижного двоборства розіграли комплект нагород.

Як повідомляється, минулого разу програма змагань складалася з двох етапів - стрибків з трампліна  та лижної гонки. За підсумками виступу на трампліні HS 140 м наш співвітчизник був 33-м,  а у лижній гонці на 10 км фінішував 32-м.

Враженнями від виступу підопічного та планами на майбутнє з пресслужбою Національного олімпійського комітету України поділився тренер нашого двоборця Микола Козлов.

- Дмитро отримав гарну технічну оцінку за стрибок, і на лижні відпрацював добре –  виклався на повну, не відпускав суперників . Сподіваюся, на наступних Олімпійських іграх він зуміє показати набагато вищий рівень, - зауважив наставник Дмитра Мазурчука.

Тренер також зазначив, що спортсмен з Тернопільщини талановитий і перспективний, має гарні здібності і для трампліна, і лижних гонок, що є рідкістю для лижного двоборства. Та йому потрібен досвід. Через пандемію було не так багато змагань, та, сподівається тренер, коли Дмитро увійде до змагального ритму, результати будуть значно кращі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео