Ростислав Фук

На Тернопільщині авто врізалося у припарковану маршрутку

За вихідні в аваріях на Тернопільщині травмувалися двоє водіїв. Один з них - у реанімації

Дві ДТП, в яких травми отримали водії, зареєстрували слідчі Тернопільщини впродовж минулих вихідних. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Так, на трасі Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече 22 січня о 18:50 в аварії травмувався водій. Його госпіталізували до медзакладу.

За попередньою інформацією, потерпілий, керуючи автомобілем Citroen ZX14, виїхав на узбіччя і врізався у припарковане там маршрутне таксі марки «ЧАРЗ А091 Богдан». На момент ДТП в салоні автобуса людей не було.

Також 21 січня в селі Куряни Нараївської територіальної громади не розминулися ВАЗ та вантажний автомобіль Volvo. Аварія трапилася близько 13:20 на перехресті доріг Бережани - Рогатин.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій Volvo не пропустив вантажівку і спровокував ДТП. Кермувальника ВАЗу бригада екстреної допомоги доправила в реанімаційне відділення.

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Дані факти внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно зі статтею 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, двоє жителів Тернопільщини загинули у ДТП на Хмельниччині 22 січня, одна з них - 10-класниця.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео