Тамара Коблик

На Тернопільщині через падіння дерева загинув 51-річний чоловік

Очевидці встигли витягнути чоловіка з-під крони, однак до приїзду медиків він помер

На лінію 102 надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги селища Гусятин про те, що в селі Трибухівці від травм, отриманих внаслідок падіння дерева, загинув 51-річний місцевий житель. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

З’ясувалося, чоловік допомагав сусідці зрізати дерево. Односельці розповідають, він не вперше займався такою справою, багато разів виконував порубку дерев, однак цього разу, ймовірно, знехтував особистою безпекою. Поліціянти припускають, що потерпілий не врахував кут падіння стовбура дерева і багатолітній ясен впав на нього. Очевидці встигли витягнути чоловіка з-під крони, однак до приїзду медиків він помер.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу з позначкою «нещасний випадок». Поліціянти закликають краян дотримуватися правил безпеки під час виконання робіт, які можуть нести загрозу вашому життю чи здоров’ю.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео