Ростислав Фук

На Тернопільщині чотири громади отримали поліцейські автомобілі (фото)

Транспорт використовуватимуть офіцери громад

На Тернопільщині продовжують розвивати проєкт «Поліцейський офіцер громади». У межах цього проєкту 4 громади області отримали поліцейські автомобілі для їхніх офіцерів. Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Тернопільської області. 

Великоберезовицька, Заліщицька, Збаразька та Золотниківська громади тепер матимуть нові поліцейські машини для забезпечення громадського порядку на території громад.

Сьогодні знакова подія для Великоберезовицької громади. Відтепер ми будемо мати новий службовий автомобіль для поліцейського офіцера громади, що дасть змогу краще працювати у плані безпеки в громаді. Хочу подякувати усім, хто долучився до проєкту, тільки спільними зусиллями ми зможемо забезпечити безпечне життя для мешканців нашої громади, - зазначив селищний голова Великоберезовицької громади Андрій Галайко.  

Також передали спеціалізовані автомобілі для різних підрозділів поліції для виконання завдань у зоні бойових дій та на деокупованих територіях. Машини, у яких будуть перевозити техніку для розмінування, отримала вибухотехнічна служба. А броньовані автомобілі будуть захищати бійців спецпідрозділу «КОРД» на фронті, повідомляють у поліції. 

Безпека наших працівників та мешканців області – це пріоритет номер один. Сьогодні маю важливу місію подякувати нашим працівникам поліції за службу та вручити нові автомобілі для забезпечення охорони громадського порядку в області. А також передати автівки, які будуть допомагати нашим бійцям виконувати завдання у зоні проведення бойових дій», - наголосив начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.

Ключі від поліцейської машини також вручили шерифу Золотниківської громади. 

Із початку створення громади стояло питання безпекових центрів. Сьогодні Золотниківщина має місцеву пожежну команду, центр екстреної медичної допомоги. І також ми маємо поліцейську станцію, яка обладнана усім необхідним. Сьогодні ми усі доєднались до покращення безпекової ситуації в громаді, адже саме за допомогою цих машин, ми зможемо швидко реагувати на запити та проблеми мешканців, - сказав Золотниківський селищний голова Данило Бугай. 

Також Сергій Зюбаненко відзначив кращий підрозділ поліції області за результатами роботи 2023 року. Ним став Бережанський відділ поліції №1. Працівники отримали подяку та ключі від нового автомобіля. 

Фото пресслужби Великоберезовицької громади і Головного управління Нацполіції в області 

Вибір читачів за тиждень

Відео