Тамара Коблик

На Тернопільщині фотопастки «спіймали» косуль, які приходять до годівниць (фото)

Працівники Нацпарку щороку здійснюють роботу по відновленню годівниць, ще з літа заготовляють сіно та віники для підгодівлі тварин узимку та регулярно поновлюють запаси

Працівники Національного природного парку «Кременецькі гори» зафіксували через фотопастки косуль, які приходять підкріпитися. Знімки оприлюднили на сторінці природного парку у фейсбуці.

У зимовий період життя в лісі не зупиняється, проте дуже змінюється! Частина видів лягають у сплячку та ховаються у підготовлені нірки, а частина видів зокрема: копитні, зайцеві, хижі та зимуючі птахи продовжують свою боротьбу за виживання у нелегких зимових умовах, - йдеться у повідомленні.

Працівники Нацпарку щороку здійснюють роботу по відновленню годівниць, ще з літа заготовляють сіно та віники для підгодівлі тварин узимку та регулярно поновлюють запаси.

Проте є й інші люди, які радо допомагають диким тваринам у цей складний зимовий період, підгодовують, а також надають нам прекрасні фото із власних фотопасток! Дякуємо нашим друзям-волонтерам, за таку роботу та любов до природи! - пишуть на сторінці нацпарку.

У кадр потрапили також граки, які теж приходять поїсти з годівниць.

Фото зі сторінки Національного природного парку «Кременецькі гори» у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео