Ростислав Фук

На Тернопільщині нагородили переможців творчого конкурсу «Школа моєї мрії»

Дітей відзначили за кращі ескізи фасадів Настасівського ліцею

Благодійний фонд «Покрова» долучився до нагородження грошовими сертифікатами переможців творчого конкурсу «Школа моєї мрії» на визначення кращого ескізу фасадів Настасівського ліцею. Про це повідомили на сторінці фонду.

Сертифікати для мотивації подальшого творчого розвитку отримали троє переможців:

  • 1 місце - Дарина Бабій;
  • 2 місце - Ігор Москаль;
  • 3 місце - Володимира Ракоча.

Ініціатором конкурсу став Благодійний фонд «Покрова», а реалізували його спільно з Відділом освіти Великоберезовицької громади та Великоберезовицькою селищною радою.

У рамках співпраці з громадою ми долучилися до фінансування призового фонду конкурсу "Школа моєї мрії, - зазначила директорка Благодійного фонду «Покрова» Любов Вовк. - Важливо дати дітям можливість долучитися до створення обличчя їхнього навчального закладу, до творення майбутнього. Адже наша молодь - креативна і талановита.

За словами голови Великоберезовицької громади Андрія Галайка, незабаром ліцей відзначатиме 50-річчя. Було заплановано чимало ремонтних робіт, у тому числі - оновлення фасадів.

Ми порадилися з проєктантами і вирішили запитати у дітей - як вони бачать оновлення ліцею. Радіємо, що завдяки конкурсу отримали стільки креативних та яскравих ідей. Звичайно, проєктанти будуть підбирати матеріали та кольорові рішення, намагаючись максимально втілити всі побажання переможців конкурсу. Дякуємо учням ліцею за активність і творчість, – каже Андрій Галайко.

Читайте також: У селі під Тернополем триває конкурс найкращого малюнка фасаду ліцею

Фото БФ «Покрова»

Вибір читачів за тиждень

Відео