Тамара Коблик

На Тернопільщині неповнолітнього пограбували неподалік автобусної станції

Підозрюваний – 25-річний житель Тернопільського району

Співробітники відділення поліції №5 Тернопільського районного управління поліції інкримінують відкрите викрадення чужого майна мешканцю Теребовлянської громади. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про злочин правоохоронцям повідомив неповнолітній житель Хмельницької області. Він розповів, що у Підволочиську неподалік автобусної станції до нього підійшов невідомий та вирвав з рук мобільний телефон. Після цього зловмисник зник у невідомому напрямку.   

Поліціянти оперативно встановили особу грабіжника. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Підозрюваний – 25-річний житель Тернопільського району. Раніше він уже потрапляв в поле зору правоохоронців. Речовий доказ працівники поліції у чоловіка вилучили. 

Слідчі оголосили зловмиснику підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. 

Триває слідство. 

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео