Тамара Коблик

На Тернопільщині офіцера військкомату підозрюють в отриманні хабаря

Згідно з даними слідства, офіцер вимагав у підприємця гроші за не вилучення (мобілізацію) сільськогосподарської техніки на потреби ЗСУ

За процесуального керівництва Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру старшому лейтенанту районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 КК України - Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За даними слідства, офіцер вимагав у підприємця гроші за не вилучення (мобілізацію) сільськогосподарської техніки на потреби Збройних Сил України. Таку «послугу» військовий оцінив у 500 доларів США.

Затримали його «на гарячому» – під час отримання раніше обумовленої суми коштів на одній із автозаправних станцій у Чортківському районі. 

На цей час підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Досудове розслідування здійснюють слідчі Поліції Тернопільської області за оперативного супроводу Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України. 

Фото Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону

Вибір читачів за тиждень

Відео