Тамара Коблик

На Тернопільщині патрульні притягнули до відповідальності водія вантажівки, який забруднював проїжджу частину

Перевезення вантажу дозволяється за умови, що він не створює шуму, не підіймає пил та не забруднює проїзну частину і навколишнє середовище

Сьогодні уночі, 17 листопада, патрулюючи на автодорозі М-19 Доманове —  Тереблече, інспектори виявили та зупинили вантажівку Renault, водій якої допустив значне забруднення автодороги, чим створив небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Поліціянти роз'яснили водієві його правопорушення та склали протокол за ч. 1 ст. 139 (Створення перешкод для дорожнього руху, в тому числі забруднення дорожнього покриття, або невжиття необхідних заходів щодо їх усунення) КУпАП.

Відповідно до правил дорожнього руху, водії зобов’язані не забруднювати проїзну частину та смугу відведення автомобільних доріг. Також, перевезення вантажу дозволяється за умови, що він не створює шуму, не підіймає пил та не забруднює проїзну частину і навколишнє середовище.

Патрульна поліція нагадує, що в межах області суттєво погіршилися погодні умови. Отже, керувати транспортним засобом слід більш уважно та відповідально, адже забезпечення безпеки дорожнього руху — це наш спільний обов'язок.

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео