Ростислав Фук

На Тернопільщині під колесами автомобіля загинула жінка

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

За добу 5 січня На дорогах Тернопільщини трапилися три ДТП, одна з них - зі смертельними наслідками, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

У Заліщиках під колеса автомобіля потрапила місцева мешканка. За попередніми даними, жінка переходила дорогу і її збив бус. Від отриманих травм жінка загинула на місці події.

Того ж дня у Кременці автомобіль ВАЗ наїхав на пішохода. Потерпілий, 62-річний житель Сумської області переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Його госпіталізували.

Ще одне ДТП за участі пішохода трапилося у Тернополі. Водій «BMW» на нерегульованому переході збив чоловіка. Потерпілого з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Як повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області, загалом на дорогах Тернопільщини 5 січня сталися 12 ДТП. У 6 випадках водії дійшли згоди та скористалися правом на складання європротоколу, а у 5 ДТП патрульні склали на винуватців протоколи за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП, рішення прийматиме суд.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео