Ростислав Фук

На Тернопільщині потрібні пекарі

Пропонують зарплату до 12 тис. грн

На сьогодні роботодавці Тернопільщини мають понад 20 актуальних вакансій пекарів. Такі фахівці потрібні на хлібзаводах, у пекарнях, закладах громадського харчування тощо. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільського обласного центру зайнятості.

Найвищу оплату – 12 тис.грн – пропонує ТОВ «Продлюкс Плюс». По 10 тис. грн будуть отримувати пекарі у ТОВ «Пекарські традиції», ТОВ «Тернопільхлібпром».

Якщо у Вас немає відповідної кваліфікації, за спрямуванням служби зайнятості професію пекаря 2-3 розрядів можна здобути за 3,9 міс у Тернопільському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі. Навчання здійснюється за індивідуальним планом і програмою на замовлення роботодавця, – йдеться в повідомленні.

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості або в телеграм.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео