Тамара Коблик

На Тернопільщині проведуть майстер-клас із декорування лози та пасок і благодійний аукціон

Половину виручених коштів передадуть на потреби підрозділу нашого земляка, іншу частину - на розвиток «Школи пілотів дронів»

20 квітня о 14 год у конференц-залі ресторану «Бережани» у Бережанах відбудеться благодійний захід «Мирного Великодня».

Для учасників готують майстер-класи із декорування пасок і лози та благодійний аукціон. Зібрані кошти організатори спрямують на потреби ЗСУ і на розвиток «Школи пілотів дронів», яку заснував Благодійний фонд «Покрова» і в якій уже пів року навчає цивільних осіб.

Ініціювала благодійний захід «Мирного Великодня» Ангеліна Криворучка із Бережан, яка навчається в Українському католицькому університеті. Мама студентки пані Яна разом зі своїми подругами допомагають втілити задумане. Благодійний фонд «Покрова» є партнером заходу.

Задум Ангеліни - добра й потрібна справа! Напередодні Великодня маємо можливість допомогти нашим воїнам. Майстриня-кондитерка Ірина Пришляк проведе майстер-клас з оздоблення пасок, які ми передамо на фронт. А мисткиня Тетяна Бойко навчить декорувати лозу для освячення. Також проведемо благодійний аукціон, для якого вже підготували чудові лоти - картини з бісеру, ікони, розмальовані ящик від патронів і тубус, солодощі, сертифікати в косметичний салон, мисливський магазин, колекційні напої та ін. Половину виручених коштів передамо на потреби підрозділу нашого земляка, іншу частину - на розвиток «Школи пілотів дронів». Дякую усім, хто не втомлюється допомагати і не опускає рук у такий непростий час, - зазначила співорганізаторка благодійного заходу, керуюча торговельно-готельним комплексом «Бережани» Тетяна Футерко.

Фото з відкритих джерел



Вибір читачів за тиждень

Відео