Ростислав Фук

На Тернопільщині розбили два сітілайти з фото Героїв, які загинули на війні

Рекламні конструкції встановлені вже понад рік, втім інциденти з’явились лише тепер

Із періодичністю в два тижні поблизу супермаркету «АТБ» у мікрорайоні Кадуб в Чорткові невідомі розбили два сітілайти із зображеннями загиблих на російсько-українській війні Героїв громади Олега Гуменюка та Володимира Вітіва. Про це повідомляють на сторінці Чортківської міської ради.

Як зауважує власник сітілайтів Сергій Стельмащук, рекламні конструкції у цих місцях встановлені вже понад рік, втім такі неприємні інциденти з’явились лише тепер.

Наразі ми встановлюємо за яких умов і хто пошкодив рекламні конструкції. Якщо у вас є будь-яка інформація стосовно цих інцидентів, просимо телефонувати до муніципальної інспекції Чортківської міської ради – +380981253402, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Володимир Вітів загинув 12 травня. Його батько – Петро Вітів – член підпільної патріотичної Росохацької групи, яка в ніч з 21 на 22 січня 1973 року розвісила в Чорткові українські національні прапори і розклеїла антирадянські листівки на честь 55-ї річниці проголошення незалежності УНР.

Як писав Терен, у результаті прицільного артилерійського обстрілу Олег Гуменюк отримав вогнепальне осколкове поранення, був госпіталізований в одну з лікарень Запоріжжя. Медики робили все можливе, аби зберегти життя воїну, але 24 травня серце Олега перестало битись.

Фото Чортківської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео