Тамара Коблик

На Тернопільщині школяр на мопеді збив жінку

Понад 10 автопригод за 18-20 листопада зареєстрували поліцейські Тернопільщини

Виїзд на смугу зустрічного руху, недотримання швидкісного режиму та інші порушення стали причинами дорожньо-транспортних пригод впродовж трьох останніх днів. Темна пора доба, неосвітлена дорога, неуважність водіїв та пішоходи без сітловідбивальних елементів – також причина аварій.

Про це пише Досьє 102.

18 листопада на автодорозі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» в межах селища Велика Березовиця під колеса Mercedes Benz потрапив 44-річний чоловік. Його госпіталізували в хірургічне відділення.

О 17.25 того ж дня учень однієї зі шкіл Копичинців, керуючи мопедом ALPHA, не впорався з керуванням та збив 56-річну жінку. Їй надавали допомогу у травматології Чортківської ЦМЛ.

На нерегульованому пішохідному переході під колеса авто марки ВАЗ-212140 потрапила 66-річна жителька Почаєва. Аварія трапилася о 17:20. Жінку бригада ЕМД з переломами госпіталізувала до Кременецької опорної лікарні.

На автодорозі Бучач-Чортків-Скала Подільська, в межах села Гуштин, не розминулися Audi A6 та Daewoo Sens. Попередня причина автопригоди – виїзд на смугу зустрічного руху. До лікарні доправили кермувальника Daewoo.

У всіх учасників ДТП взяли взірці крові для проведення судово-медичної експертизи. По всіх автопригодах тривають перевірки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео