Тамара Коблик

На Тернопільщині шукають свідків, які можуть допомогти у пошуку зниклого чоловіка

34-річний рівнянин зник безвісти ще понад місяць тому. Він поїхав на заробітки в Івано-Франківську область і зв'язок з ним пропав

Розшук рівнянина, який поїхав на заробітки в Івано-Франківську область і зник безвісти, триває. Тернопільські правоохоронці звертаються з проханням допомогти у розшуку можливих свідків. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Усім, кому відоме місцеперебування розшукуваного, прохання повідомити за номерами телефонів: 068-067-55-68, 096-561-77-65, або на спецлінію 102, - йдеться у повідомленні.

Також поліціянти просять відгукнутися громадян, які 13 липня були пасажирами автобуса «Буковель-Луцьк» та можуть надати інформацію, яка б допомогла у пошуку зниклого рівнянина.

Нагадаємо, поліціянти та рідні розшукують рівнянина, який поїхав на заробітки в Івано-Франківську область і зник безвісти. 

Письмова заява 42-річної жительки обласного центру, що з 12 липня перестав виходити на зв’язок її 34-річний чоловік, надійшла до поліції 17 липня.

Поліціянти встановили, що 11 липня рівнянин поїхав на роботу у село Поляниця Івано-Франківської області. 12 липня повідомив дружині, що буде повертатися додому. Зі слів колег, наступного дня близько п’ятої ранку із речами вийшов із костелу та сказав, що їде на автовокзал. Утім, додому так і не повернувся.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео