Ростислав Фук

На Тернопільщині судитимуть держпосадовця за незаконну реєстрацію майна московського патріархату  

За даними слідства, чоловік у квітні 2020 року безпідставно зареєстрував право власності на об’єкт нерухомого майна в Кременці

Кременецькі прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо державного реєстратора однієї з громад району, який несанкціоновано змінив дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо права власності релігійної громади московського патріархату на навчальний корпус площею 556,3 м². Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, державний реєстратор однієї з громад Кременеччини, не маючи відповідних документів, які надавали право на вчинення реєстраційної дії, умисно несанкціоновано змінив інформацію Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Чоловік у квітні 2020 року безпідставно зареєстрував право власності на об’єкт нерухомого майна площею 556,3 м² по вул. Шевченка, 55 у м. Кременець за релігійною громадою Свято-Миколаївського собору Тернопільсько-Кременецької єпархії УПЦ (МП), – йдеться в повідомленні.

 Підозрюваному інкримінують частину 1 статті 362 Кримінального кодексу України. Розслідування здійснювали слідчі Кременецького відділу поліції за оперативного супроводу Кременецького міжрайонного відділу УСБУ в Тернопільській області.

Читайте також: Собор парафії московського патріархату на Тернопільщині передадуть заповіднику

За даними слідства, чоловік у квітні 2020 року безпідставно зареєстрував право власності на об’єкт нерухомого майна в Кременці

Фото Тернопільської обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео