Ростислав Фук

На Тернопільщині у ДТП загинув пасажир мотоцикла

Водій мотоцикла не впорався з керуванням та в’їхав у дорожній знак

45-річний пасажир мотоцикла загинув внаслідок аварії 7 серпня у селі Колодіївка Скалатської громади. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Правоохоронці кажуть, 22-річний водій мотоцикла не впорався з керуванням та в’їхав у дорожній знак. Від удару загинув його пасажир. Самого водія госпіталізували з важкими травмами.

У ДТП травмувалася також 17-річна жителька містечка Вишнівець Кременецького району. На дівчину, котра переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом, наїхав водій автомобіля «Audi». Зараз вона перебуває у лікарні.  

Відомості за цими фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські, аналізуючи причини аварій, насамперед кажуть про перевищення швидкості та порушення правил обгону. Тому застерігають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Також з метою зменшення кількості ДТП прийнято рішення про залучення додаткових нарядів секторів реагування патрульної поліції до місць концентрації аварій на дорогах міжнародного та національного значення.  

Нагадаємо, двоє людей загинули та троє травмувалися в аварії між селами Шибалин та Комарівка Бережанської громади.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео