Ростислав Фук

На Тернопільщині від удару струмом загинув чоловік

Поліцейські кажуть, загиблий працював з циркуляркою і в якийсь момент його вдарило струмом

струм

На виклик про ураження струмом та непритомних родичів на лінію «103» повідомив юнак. Хлопець розповів, що його діда вдарило електрикою, а бабуся, намагалася допомогти і також відчула удар струмом. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На місце виїжджала бригада швидкої медичної допомоги. Лікарі, оглянувши потерпілих, констатували смерть 68-річного господаря. Його дружину врятували, а про смерть пенсіонера лікарі повідомили правоохоронців.

У ході перевірки стало відомо, що загиблий працював з циркуляркою і в якийсь момент його вдарило струмом. Це побачила дружина і спробувала врятувати чоловіка, але також знепритомніла від удару. Знеструмив прилад онук, який був поруч.

Про потерпілого сусіди відгукуються добре. Кажуть алкоголь не вживав, бо мав проблеми із серцем, завжди допомагав, розумівся на електриці, але іноді поводив себе з електроприладами занадто безпечно, – кажуть поліцейські.

Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео