Ростислав Фук

На Тернопільщині відкрили памʼятну дошку загиблому Герою Івану Митулинському (фото)

Захисник загинув 17 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Йому було 39 років

Меморіальну дошку полеглому воїну, старшому солдату парашутно-десантного батальйону Івану Митулинському відкрили у селі Мишковичі Великоберезовицької громади. Про це повідомили у пресслужбі громади.

Івану було 39 років, він навчався у Мишковицькій загальноосвітній школі, де згодом, після університету влаштувався на роботу. У 2022 році його призвали на службу і він, не роздумуючи, став на захист Батьківщини. Загинув 17 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Вшанувати пам’ять Івана Митулинського прийшли рідні, друзі, колеги, однокласники, побратими, священники та представники місцевої влади.

Сьогодні вшановуємо пам’ять та низько схиляємо голови перед героїчним подвигом загиблого Івана і висловлюємо слова підтримки рідним. Дякуємо матері – Марії Зіновіївні, за те що виховала справжнього воїна та патріота своєї держави. Ця дошка буде нагадувати усім, яку високу ціну ми платимо за свободу та незалежність України», - сказав селищний голова Великоберезовицької громади Андрій Галайко.

Право відкрити пам’ятну дошку надали дружині та мамі загиблого Героя. До меморіалу поклали квіти та лампадки і вшанували пам’ять воїна хвилиною мовчання.

Фото пресслужби Великоберезовицької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео