Тамара Коблик

На Тернопільщині встановили меморіальну дошку загиблому Герою (фото)

Заліщицька громада провела в останню путь 24-річного захисника України - Миколу Тернопільського 25 листопада минулого року

Учора, 29 серпня, на фасаді будівлі Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого НУБіП України в день памʼяті Героїв, які загинули здобуваючи незалежність, обороняючи територіальну цілісність держави відбулося відкриття меморіальної дошки захиснику України - Миколі Тернопільському, який героїчно загинув, захищаючи незалежність України в російсько-українській війні. Про це повідомили на сторінці Заліщицької міської ради у фейсбуці.

Багато гарних та зворушливих слів було сказано про нашого захисника, старшого солдата Національної гвардії України - Миколу Тернопільського.

Усі ми пам’ятатимемо нашого воїна як доброго, працьовитого, веселого, а головне – патріота своєї країни. Адже він виконав свій обов’язок перед Батьківщиною, захищаючи нас, - йдеться у повідомленні міськради. - Допоки ми живі - житиме пам'ять про Героїв. Наш герой з Меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом студентів і весь колектив коледжу та нагадуватиме кожному з нас, що Він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Нагадаємо, Заліщицька громада провела в останню путь 24-річного захисника України - Миколу Тернопільського 25 листопада минулого року.

Читайте також: «Хочемо, щоб ніхто з них не був забутий»: у Тернополі вшанували полеглих на війні захисників (відео)

На Тернопільщині назвали вулицю на честь загиблого на війні поліцейського (відео)

Фото Заліщицької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео