Ростислав Фук

На Тернопільщині за хабарництво судитимуть держслужбовця і правоохоронця

Керівник держпідприємства створив схему вимагання та отримання хабарів від керівників лісогосподарських підприємств області

хабар

За хабарництво судитимуть директора держпідприємства «Бережанський лісгосп» Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства і заступника начальника Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області. Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора України.

Розслідуванням встановлено, що керівник держпідприємства разом із пособниками створив схему систематичного вимагання та отримання хабарів від керівників лісогосподарських підприємств області. Безперешкодна діяльність на посадах коштувала їм 1500 доларів США на місяць.

Частина цих коштів передавалась заступнику начальника Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області за недокументування та нестворення перешкод у їх протиправній діяльності, – йдеться в повідомленні.

Чоловікам інкримінують частину 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Досудове слідство здійснювалося слідчими Державного бюро розслідувань.

Читайте також: Начальника відділу поліції на Тернопільщині впіймали на хабарі

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео