Тамара Коблик

На Тернопільщині загиблого військового Сергія Копотілова вшанували пам'ятною дошкою (фото)

Сергій Копотілов був учасником революції на Граніті, учасником революції на Майдані, стрільцем УНСО. Загинув 16 січня минулого року на Донеччині

Вчора, 16 січня, на залізничному вокзалі станції Підволочиськ (пасажирська будівля) відбулося відкриття меморіальної дошки полеглому Герою Сергію Копотілову. Про це повідомили у пресслужбі Підволочиської селищної ради.

16 січня минув рік як старший солдат 55-го окремого стрілецького батальйону -  Сергій Копотілов мужньо загинув на війні з російськими окупантами. Він поліг під час виконання бойового завдання в районі  населеного пункту Красна Гора на Донеччині.

Додамо, що Сергій Копотілов був учасником революції на Граніті, учасником революції на Майдані, стрільцем УНСО.

Пам’ятну дошку встановили за ініціативи Львівської залізниці, виробничого структурного підрозділу Тернопільської дирекції залізничних перевезень, де до початку війни працював Сергій складачем поїздів.

На церемонію відкриття прийшли рідні загиблого, друзі, співробітники, військові, отець Михайло, представники влади та небайдужі жителі громади.

Сергій дуже любив своїх рідних: дружину, батьків, дітей, брата. Прикро, що не дочекався побачити  свою найбільшу радість – маленьку внучку, яка народилась після його смерті, - йдеться у повідомленні пресслужби селищної ради.

Фото пресслужби Підволочиської селищної ради

 

Вибір читачів за тиждень

Відео