Ростислав Фук

На Тернопільщині завершили роботу бригад із вакцинації у важкодоступних селах

За три місяці на Тернопільщині мобільні бригади відвідали 116 важкодоступних населених пунктів у 11 громадах

вакцинація

Реалізація проєкту щодо транспортування мобільних бригад із вакцинації до пацієнтів у важкодоступних населених пунктах закінчилася у Тернопільській області. Про це повідомили на сторінці Департаменту охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації

 За три місяці на Тернопільщині мобільні бригади відвідали 116 важкодоступних населених пунктів у 11 громадах. Щеплення отримали 2512 людей, з яких 1662 - це мешканці віком поза 60 років.

Головною метою проєкту було підвищення рівня вакцинації проти COVID-19 серед літніх мешканців у віддалених населених пунктах, а також маломобільних людей та їх родин.

Додамо, що сьогодні, в умовах війни, Тернопільська область активно надає допомогу внутрішньо переміщеним особам, займається організацією гуманітарної допомоги областям, найбільш постраждалим внаслідок російської військової агресії. Кількість виїздів мобільних бригад було зменшено, але загроза коронавірусної хвороби не зникла. Тому закликаємо тих, хто ще не зробив щеплення проти COVID-19, відвідати пункти щеплень та захистити себе та своїх близьких, – йдеться в повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео