Тамара Коблик

На Тернопільщині зникли безвісти троє школярів (оновлено, фото)

Дітей розшукують десятки рятувальників, поліціянтів та односельців

29 січня співробітники Служби порятунку долучились до пошуків трьох неповнолітніх жителів села Переволока Бучацької територіальної громади Чортківського району, які зникли напередодні. Відомо, що підлітки 2009, 2010 та 2011 років народження вийшли із дому 28 січня й досі не повернулися. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

До пошуково-рятувальної операції залучено 10 рятувальників та 2 одиниці техніки з Бучацького гарнізону ДСНС. Також в пошуках беруть участь 15 поліціянтів та 20 добровольців з-поміж місцевого населення.

Звертаємося до громадян: якщо у вас є будь-яка інформація, пов'язана зі зниклими неповнолітніми громадянами, негайно повідомляйте екстрені служби, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Станом на 17.30 29 січня пошуки припинили. Продовжать шукати дітей 30 січня. Планують залучити водолазів, кінологів та фахівців із безпілотниками. 

Начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко просить жителів області допомогти у розшуку трьох неповнолітніх хлопців, які безвісти зникли 28 січня у селі Переволока Чортківського району.

Сьогодні, 29 січня близько 16 години до відділення поліції №2 (м. Бучач) Чортківського районного відділу поліції звернулася місцева жителька про те, що її неповнолітній онук Приймак Богдан Васильович 2009 року народження, який приїхав до неї з Тернополя в гості, вийшов з її будинку разом із двома знайомими: Швидким Романом Петровичем 2010 року народження та Непіп Дмитром Володимировичем 2011 року народження жителями села Переволока і по даний час їх місцеперебування невідоме. Хлопці повідомили бабусі, що йдуть гуляти у центр села. Проте того вечора вони додому не повернулися. На жаль, лише наступного дня бабуся звернулася про допомогу до поліцейських, - йдеться у повідомленні Сергія Зюбаненка.

 

Зараз по тривозі підняті працівники поліції, ДСНС та інших відповідних служб, аби встановити місцеперебування безвісти зниклих школярів.  

Звертаюся до місцевих жителів, хто володіє будь-якою інформацією щодо розшукуваних неповнолітніх, прошу повідомляти на лінію «102» або за номером телефону 098-478-30-07, - пише головний поліціянт області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео