Ростислав Фук

На Тернопільщині знову діють екстрені вимкнення електроенергії

«Укренерго» довело величину потужності для Тернопільської області, але її не достатньо для застосування чітких графіків

На Тернопільщині продовжують застосовувати екстрені аварійні вимкнення електроенергії сьогодні, 27 листопада. Про це повідомили в «Тернопільобленерго».

Як ідеться в повідомленні, «Укренерго» довело величину потужності для Тернопільської області, але її не достатньо для застосування чітких графіків.

Виходячи із доведеного ліміту потужності для Тернопільської області, першочергово забезпечуються об'єкти критичної інфраструктури, решта потужності розподіляється між споживачами.

Сьогодні нас чекає ще один непростий день з екстреними відключеннями, але енергетики ВАТ «Тернопільобленерго» разом із НЕК «Укренерго», працюють цілодобово для відновлення стабільного енергоживлення усіх споживачів, - йдеться в повідомленні.

У «Тернопільобленерго» нагадують, що всі споживачі можуть допомогти енергосистемі країни. Потрібно заощадливо використовувати електроенергію та з розумінням ставитись до екстрених вимкнень.

Якщо від диспетчера НЕК «Укренерго» надійде інше розпорядження, інформацію буде оприлюднено на сайті «Тернопільобленерго» та на офіційних сторінках підприємства у соціальних мережах.

Нагадаємо, через налипання мокрого снігу та обмороження на лініях електропередач напругою 0,4-10 кВ у північно-східній частині Тернопільщини 15 населених пунктів залишилися без світла. Аварійні бригади працюють над відновленням пошкоджених електричних мереж.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео