Ростислав Фук

На Тернопільщині зустрінуть тіла двох загиблих Героїв

Вічна пам'ять Героям!

Зустріч двох загиблих військовослужбовців Ігоря Росчіса та Назара Махневича відбудеться сьогодні, 28 вересня, о 13:00 в Соборі верховних апостолів Петра і Павла у Чорткові. Про це повідомили на сторінці Чортківської міської ради.

49-річний Ігор Росчіс був призваний на військову службу час мобілізації ще 8 квітня цього року. Служив навідником десантно-штурмової роти військової частини А1910. Загинув Герой 20 вересня під час артилерійського обстрілу поблизу села Яцьківка Краматорського району Донецької області, отримавши смертельні поранення. У воїна залишилась матір, дружина, донька, зять та внук.

Парастас за Ігорем Росчісом відбудеться 28 вересня о 19:00 за адресою: Чортків, вул. Хичія, буд. 11, кв. 3. Чин похорону відбудеться у четвер, 29 вересня, о 14 год. в рідному домі Героя, а о 14:30 – в Соборі верховних апостолів Петра і Павла. 

Парастас за Назаром Махневичем проведуть 28 вересня о 18:00 у за адресою: вул. Кн. В.Великого, буд. 14, кв. 47. Чин похорону відбудеться у четвер, 29 вересня, о 10:30 в рідному домі Героя, а о 12 год. – у церкві Святої Покрови.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам загиблих бійців із приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Героям.

Нагадаємо, 26 вересня на Кременеччині поховали Героя Олександра Микитинця.

Фото Чортківської міської ради та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео