Ростислав Фук

На Тернопільщині зустрінуть тіло Героя Івана Борсука

У зв’язку з загибеллю Героя на території Підгаєцької громади оголосили 13 та 14 липня Днями жалоби

Свічка

Тіло загиблого на Донеччині військовослужбовця, жителя Старого Міста Підгаєцької громади Івана Борсука зустрінуть сьогодні, 13 липня, об 11:00. Про це повідомили на сторінці Підгаєцької міської ради.

В’їжджати будуть зі сторони ветлікарні, біля автостанції на Старе Місто - на вул. Утратницю.

Просимо вийти і зустріти тіло Івана, віддати йому останню честь. Він виконав свій громадянський обов’язок- захищав рідну землю від російський окупантів, виконаймо і ми - вшануймо його світлу пам’ять. Це найменше, що ми можемо зробити, – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з загибеллю Героя на території Підгаєцької громади оголосили 13 та 14 липня Днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим Героєм просимо приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, а також обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування, – зазначають у міськраді.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Борсука із приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 12 липня на Донеччині загинули шестеро тернополян. Також повідомили про трьох загиблих із Бережанської громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео