Тамара Коблик

На Тернопільщині зустрінуть тіло Героя Руслана Пасічника

17 листопада під час артилерійського обстрілу Герой загинув поблизу населеного пункту Яковлівка, що на Донеччині. Вічна пам'ять

На Донеччині загинув солдат Руслан Пасічник. Сьогодні тіло Героя зустрічатимуть у Ланівцях. Про це повідомили на сторінці Лановецької міської ради у фейсбуці.

Із першими снігами до нашої громади прийшла сумна звістка про загибель стрільця-помічника гранатометника військової частини А4267 Руслана Пасічника, - йдеться у повідомленні.

Мобілізований наприкінці вересня, він захищав нашу країну від російських окупантів, виявляючи мужність та відвагу. Однак 17 листопада під час артилерійського обстрілу загинув поблизу населеного пункту Яковлівка, що на Донеччині.

Сьогодні (22 листопада, - ред.) зустрічаємо тіло Героя Руслана Пасічника, який загинув у бою за Україну 17 листопада, - повідомили в міській раді. - Кортеж із тілом виїхав із Тернополя. Зустріч на центральній площі о 12:50-13:00 год.

.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Руслана Пасічника з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Впізнали при обміні тіл: на Херсонщині загинув Герой Руслан Водолазський.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео