Олеся Поліщук

На Тернопільщині оголосили конкурс на кращий ескіз герба та прапора однієї з громад

37238982

У Великоберезовицькій об’єднаній територіальній громаді, що в Тернопільському районі, оголосили про конкурс на кращий ескіз герба та прапора однієї з громад.

Про це йдеться у фейсбуці в групі ШИБА..Великоберезовицька отг...факти, плітки, коментарі.

Автор посту Руслан Лазорко стверджує, що мета цього конкурсу - визначення найкращих науково обґрунтованих засад і варіантів художніх вирішень герба та прапора територіальної громади. Його подадуть на розгляд в раду громади.

Конкурс триватиме із 14 січня до 15 березня 2021 року.

Переможець отримає грошову винагороду в сумі - одна тисяча гривень.

- У разі, якщо переможцями на кращий ескіз герба і прапора є різні особи, сума винагороди ділиться навпіл. Конкурсні проекти герба та прапора територіальної громади подаються сюди, в групу, у вигляді допису під постом, - написав Руслан Лазорко.

У конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Учасники можуть подати як одну, так і декілька конкурсних робіт.

Ескіз герба та прапора громади повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А4 (також і в електронному вигляді у форматі jpg, png, gif з розширенням не менше 600 dpi). Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка. На ескізі прапора має бути розміщений герб або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.

Переможців конкурсу на кращий ескіз герба та прапора Великоберезовицької ОТГ визначатимуть за найбільшою кількістю лайків.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео