Оксана Бучко

На Тернопільщині перевірятимуть місця скупчення іноземців

8b0b163-trud02

Відпрацьовувати програму «Мігрант» на практиці розпочинають правоохоронці Тернопільщини у серпні цього року.  Заходи спрямовані на зменшення порушень іноземців, які проживають, навчаються та ведуть бізнес на території області, повідомляє tp.npu.gov.ua.

- Етнічна злочинність є одним із чинників, які впливають на її загострення, насамперед у містах та районних центрах. Впродовж 6 місяців 2017 року на території Тернопільської області іноземні громадяни вчинили 3 кримінальних правопорушення, - зазначив начальник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Олександр Буняк.

Під час кампанії перевірятимуть місця скупчення іноземців – продуктові та речові ринки, навчальні заклади, торгові майданчики, а також готелі, залізничні вокзали, автостанції. Порушників притягатимуть до відповідальності, у деяких випадках – відправлятимуть за межі держави. Особливу увагу звертатимуть на автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують. Посилиться контроль за особами, які здійснюють незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією нашої країни автотранспортом.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео