Дарія Шевченко

На Тернопільщині працівники РЕМу одну проблему усунули, а іншу – створили

20180926083219-8839

У селі Лопушно, Лановецького району, пенсіонерка поскаржилась на неналежне виконання працівників РЕМу своїх обов‘язків. Зі слів її сина Сергія, під час обрізки гілля біля проводів електромережі було порвано дроти радіомережі. Чоловік не розуміє, чому так необережно, усуваючи одну проблему, створили іншу.

- 25.01.2020р. приїхав до мами в с. Лопушно. Старенька скаржиться, що після обрізки гілля біля проводів електромережі працівниками Ланівецького РЕМ, перестало працювати радіо «колгоспник». Пройшовши по вулиці біля ел.опор побачив один жах. Зрізаними невеликими деревами порвані дроти радіомережі і залишені. РЕМівці були спецавтомобілем з вишкою!!! В мене питання до керівництва горе-працівників, можливо, хтось прочитаєш цей пост. Якщо дріт обірвали, то може треба було вчепити? Маючи техніку та засоби для ремонту. Головне, що деякі електродроти порвані і тримаються на одній сталині, що може в будь-яку мить обірватися. Пройшов майже тиждень. Радіо не працює. Не в тих 36 грн абонплати справа. Справа, що це байдужість і пофігізм. Будуємо Україну?

Жителі порадили чоловікові звернутись на лінію 21148 та розповісти про непрацююче радіо, а також написати заяву до РЕМу, аби працівники ліквідували те, що зробили.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео