На Тернопільщині працівники Служби судової охорони не допустили пронесення до судових установ понад 2085 заборонених предметів

6

Служба судової охорони – наймолодший правоохоронний орган України, створений у 2019 році. Її основне завдання - підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорона приміщень системи правосуддя. На Тернопільщині територіальне управління Служби судової охорони сформоване 17 жовтня 2019 року.

Про це на зустрічі з журналістами повідомив начальник територіального управління Служби судової охорони Едуард Кольцов.

«Гасло нашої служби - Професійність. Пильність. Безпека правосуддя, - каже очільник управління. - Сьогодні під охороною служби перебуває 22 об'єкти системи правосуддя Тернопільщини, а це - 100%. За цей період ми виявили і не допустили пронесення до судової установи понад 2085 заборонених предметів серед яких - холодна та травматична зброя, електрошокові пристрої».

Pasted into Зміцнення довіри українців до Служби судової охорони - основне завдання її працівників
Pasted into Зміцнення довіри українців до Служби судової охорони - основне завдання її працівників

Завдяки професійним діям співробітників територіального управління Служби судової охорони області її працівники не допустили порушень громадського порядку в установах системи правосуддя, в тому числі і при розгляді резонансних судових справ. З дня створення співробітники територіального управління у Тернопільській області здійснили пропуск в суди та установи системи правосуддя більше 265 тис. відвідувачів, забезпечили охорону громадського порядку під час розгляду 144 361 судових засідань, пише Досьє 102.

Попереду у кожного представника судової охорони непроста та відповідальна робота, адже служба судової охорони – це гарантія безпеки для усіх.

1
1

DSC03173
DSC03173

Фото Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео